Gratis minisoccerbal voor toernooien

Voor alle verenigingen in Twente die een toernooi organiseren voor D-, E- & F-teams hebben wij een leuk aanbod! Graag willen wij jullie aanbieden om de teams een kleine attentie te geven in de vorm van een exclusieve minisoccerbal (met een winkelwaarde van €19,95) en een goodiebag.

Voor alle deelnemende teams hebben wij één goodiebag met daarin een sample van de unieke minisoccerbal. Deze sample is een proefexemplaar en heeft niet de kwaliteit van onze professionele serie. De unieke minisoccerbal wordt gebruikt bij de trainingen van de voetbalacademie van o.a. FC Twente, Anderlecht, Genk, HSV en vele anderen. Daarnaast in de goodiebag uiteraard meer informatie over de minisoccerbal, maar ook een flyer met de aankondiging van de Voetbal & Fun Camps die in de zomervakantie van 2016 plaatsvinden.

Willen jullie gebruik maken van dit aanbod voor het toernooi dat jullie organiseren? Stuur dan een e-mail o.v.v. Goodiebag met daarin de volgende informatie: contactpersoon, telefoonnummer, datum toernooi & aantal deelnemende teams + leeftijdscategorie. Nadat wij de e-mail hebben ontvangen hebben bekijken wij de mogelijkheden om de goodiebags toe te wijzen aan jullie toernooi en vervolgens nemen wij contact met jullie op om praktische zaken te bespreken.