Inschrijven Voetbalschool

De Twentsche Voetbalschool is de grootste en best gewaardeerde voetbalschool uit de regio Twente met meer dan 250 potentiële topvoetballers en keepers, zowel jongens als meisjes! Meer dan 60 kinderen zijn doorgestroomd naar de voetbalacademie van PEC Zwolle, de Graafschap, Feyenoord, Vitesse, PSV en FC Twente. Kom jij ook trainen op onze voetbalschool?

Deelnemers die al bij ons trainen hoeven geen kledingkeuze te maken, alleen nieuwe deelnemers zijn verplicht een keuze te maken. Spelers die nieuw bij ons komen trainen zijn verplicht voor 35 euro een shirt en windjack aan te schaffen waarin verplicht getraind moet worden, aangezien wij willen dat ieder kind bij ons in dezelfde kleding traint. Echter er is ook een uitgebreider kledingpakket mogelijk. Deze kunt u hieronder invullen.

Nieuw deze module is de Winnercam: een innovatief hulpmiddel voor video feedback tijdens en na de trainingen. Meer lezen over de Winnercam en een korte video over dit hulpmiddel zien? Klik dan hier.

De betaling voor de kleding is contant en kunt u voldoen tijdens de informatie ochtend op zondag 15 september 2019. Deze ochtend wordt ook de kleding uitgereikt. De betaling van het lesgeld van de module training gaat door middel van automatische incasso rond training 1 en training 5 van de module.

Het is alleen nog mogelijk om je in te schrijven voor de zondag.

Inschrijven