Inschrijven Voetbalschool

De Twentsche Voetbalschool is de grootste en best gewaardeerde voetbalschool uit de regio Twente met meer dan 250 potentiële topvoetballers en keepers, zowel jongens als meisjes! Meer dan 60 kinderen zijn doorgestroomd naar de voetbalacademie van PEC Zwolle, de Graafschap, Feyenoord, Vitesse, PSV en FC Twente. Kom jij ook trainen op onze voetbalschool?

Deelnemers die al bij ons trainen hoeven geen kledingkeuze te maken, alleen nieuwe deelnemers zijn verplicht een keuze te maken. Spelers die nieuw bij ons komen trainen zijn verplicht eenmalig inschrijfgeld te voldoen van € 35.  Inbegrepen bij dit inschrijfgeld is een shirt, korte broek en sokken waarin verplicht getraind moet worden, aangezien wij willen dat ieder kind bij ons in dezelfde kleding traint. De kleding hiervoor wordt uitgereikt tijdens onze informatie ochtend die wij organiseren voor aanvang van iedere module. Echter er is ook een uitgebreider kledingpakket mogelijk. Deze kunt u hieronder invullen.

De betaling voor de kleding is contant en kunt u voldoen tijdens de informatie ochtend. Deze ochtend wordt ook de kleding uitgereikt. De betaling van het lesgeld van de module training gaat door middel van automatische incasso rond training 1.

De inschrijving is gesloten.