Voetbal, Sport en Fun Camp 2018

  De Twentsche Voetbalschool organiseert dit jaar de 11e  editie van de razend populaire Voetbal- Sport en Fun Camps in de zomervakantie! Om mee te doen aan het Voetbal, Sport & Fun Camp hoef je geen lid te zijn van een voetbalvereniging. Ook maakt het niet uit in welk team je speelt.

  De data waaruit je kan kiezen:

  De folder van het Voetbal, Sport en Fun Camp 2018 kan je bekijken via deze link.

  • Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor Voetbal, Sport en Fun Camp 2018. Inschrijven is mogelijk voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

   • Indien er specifieke opmerkingen zijn ten aanzien van bijvoorbeeld dieet of medicatie kunt u dit aangeven in dit veld.
   • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Voetbal, Sport en Fun Camp 2018

   De Twentsche Voetbalschool organiseert dit jaar de 11e  editie van  de razend populaire Voetbal- sport en en  Fun Camps  in de zomervakantie! Om mee te doen aan één van deze Voetbal- sport en  Fun Camps  hoef je geen lid te zijn van een voetbalvereniging en het maakt ook niet uit in welk team je speelt. Wij organiseren deze camps samen met een aantal partners o.a. de Universiteit Twente, Twente acadeny young van de Universiteit Twente, FC Twente scoren in de wijk, Menzis en onze sponsoren In Person en Jongbloed fiscaal juristen.

   In 2008 zijn wij gestart met onze eerste Voetbal – sport en fun camp met deelname van 65 kinderen. De regio moest even wennen aan ons unieke programma voor kinderen in de zomervakantie, echter iedere editie konden wij meer kinderen verwelkomen. Jaarlijks zijn deze camps gegroeid in aantallen maar ook zeker in organisatie en kwaliteit van het programma. Een uitbouw in programmering is mede ontstaan door de diversiteit aan andere sporten dat wordt aangeboden. De educatieve rol zal worden vervuld door de Twente academy Young als onderdeel van de Universiteit Twente. Daarnaast zijn er door de jaren heen samenwerkingsverbanden ontstaan met de Universiteit Twente, Twente academy Young, Menzis, diverse gemeenten, stichting Leergeld Enschede, academisch platform Twente en meerdere organisaties in de regio. Het vakantiefonds Twente als partner tracht ieder jaar meerdere arme kinderen gratis deel te laten nemen aan onze camps. Voor kinderen die nooit op vakantie kunnen een unieke activiteit om samen te spelen met kinderen die wel in een situatie opgroeien waarin vakantie een normaal gegeven is.

   Andere sporten

   Voetballen is natuurlijk de hoofdzaak tijdens de camps. Echter op onze locatie laten wij de kinderen kennis maken met meerdere uitdagende sporten. Tennissen, zwemmen, boksen, atletiek en judo zijn voorbeelden van sporten die in het programma zijn opgenomen. Van andere sporten leer je veel dingen die je met voetbal kunt gebruiken. Daarnaast zijn verschillende sporten goed voor je ontwikkeling als kind. Het sportcentrum van de Universiteit Twente leent zich uitstekend voor de diversiteit aan sporten. Alle activiteiten zijn op loopafstand. De andere sporten worden gegeven door professionele trainers en/of sportdocenten van de Universiteit Twente.

  backtotop-image