Voetbal, Sport en Fun Camps 2020

Eindelijk kunnen wij definitief bekend maken dat onze Voetbal- sport en fun camps kunnen doorgaan op onze vaste locatie, het sportcentrum van de Universiteit Twente.

Afgelopen tijd was er voor ons weer een lichtpuntje doordat kinderen weer samen mogen sporten onder voorwaarden nadat wij lange tijd in onzekerheid hebben gezeten of onze camps überhaupt doorgang zouden kunnen vinden.

Wij zijn vanaf dat moment direct in actie gekomen en hebben het programma van onze Voetbal – sport en fun camps aangepast. Een aangepast programma en COVID 19 protocol op basis van alle adviezen van het RIVM en verdere instanties.

Corona proof programma

Wij hechten veel waarde aan (en ook de Universiteit Twente) om de adviezen strikt op te volgen. Wij hebben alle richtlijnen meegenomen en besloten deze zomer onderstaande wijzigingen door te voeren:

Kosten

Voor 4 dagdelen een super gevarieerd sportaanbod met een exclusief educatief programma, shirt en exclusief aandenken voor slechts 95 euro.

Data camps

Bekijk de aangepaste folder via deze link en het COVID 19 protocol via deze link.

Inschrijven

Wil jij graag deelnemen aan het Voetbal, Sport en Fun Camps 2020? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol = vol!

Er zijn al vele plaatsen bezet en vele mensen blijven in eigen land dus wacht niet te lang met inschrijven aangezien er minder plekken zijn.