Voetbal, Sport en Fun Camps 2020

In 2020 presenteren wij de 13e editie van de grootste sportactiviteit voor kinderen in de regio Twente, het Voetbal, Sport en Fun Camp. De camps worden georganiseerd door de Twentsche Voetbalschool in samenwerking met diverse partners. We bieden een gevarieerd sportprogramma en educatief programma op de mooiste sportaccommodatie van de regio. Er worden vandaag de dag veel voetbal activiteiten aangeboden, maar helaas ook veel van hetzelfde. Wij onderscheiden ons door een afwisselend programma met veel voetbal, maar ook diverse andere sporten.

Nieuw in 2020!

Er is vanaf dit jaar ook de mogelijkheid om in te schrijven voor een 2-daags Voetbal, Sport en Fun Camp. Programma onderdelen komen veelal overeen met het 3-daagse camp. Ook worden de andere sporten in het 2-daagse camp verwerkt in het programma.

Kosten

Voor 3 dagen een super gevarieerd sportaanbod met een exclusief educatief programma, sportlunch, tenue, certificaat met teamfoto en exclusief aandenken voor een bedrag van slechts 125 euroSchrijf je in vóór 21 februari en je betaalt slechts 110 euro.

Voor 2 dagen een super gevarieerd sportaanbod met een sportlunch, tenue, certificaat met teamfoto en exclusief aandenken voor een bedrag van slechts 85 euroSchrijf je in vóór 21 februari en je betaalt slechts 75 euro.

Data camps

Bekijk de brochure via deze link.

Inschrijven

Wil jij graag deelnemen aan het Voetbal, Sport en Fun Camps 2020? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol = vol!