Kunstgras SV Grol decor voor Talentendag

GROENLO – De aftrap voor de tweede voetbal- en keeperstalentendag van de Twentsche Voetbalschool werd maandag gegeven op de prachtige accommodatie van SV Grol.

Meer dan honderd jongens en meisjes uit Groenlo en omliggende plaatsen hadden zich opgegeven en hoopten zich zo in de kijker te spelen van de aanwezige scouts. Het plezier in het voetbalspelletje stond voorop. Dat was goed terug te zien in de oefenvormen en het aansluitende vier-tegen-vier toernooi. De Twentsche Voetbalschool organiseert in samenwerking met FC Twente sinds 2012 Talentendagen bij clubs in heel Overijssel en daarbuiten. In deze herfstvakantie zijn er ook talentendagen bij onder andere Koninklijke UD en SV Gramsbergen.

Het talent van de dag in Groenlo was in de jongste categorie Philp Brittijn (SV Winterswijk) en in de oudste categorie Tjibbe Paardekoper (Sv Grol). Bij de keepers maakte Jorrin Paardekoper (SV Grol) de meeste indruk. Alle deelnemers kregen na afloop van deze geslaagde dag een certificaat, rugzakje met inhoud en een voetbal mee naar huis.