Nieuw – start Talentteams

Door de vele aanvraag om deel te nemen aan onze selectietak die is gestart in augustus 2020 gaan wij ons concept uitbreiden met Talentteams in de leeftijd van onder 9 t/m onder 13. Deze teams gaan starten medio februari 2021.

In samenwerking met Remco van Leeuwen die als hoofd jeugdopleiding gaat fungeren en Frank Eulderink die de algemene leiding verzorgd zijn wij ervan overtuigd dat wij een sterk en duurzaam opleidingstraject kunnen neerzetten waarbij kwaliteit voorop staat. Remco heeft veel ervaring bij diverse betaald voetbalclubs (FC Utrecht en Vitesse) en heeft daarnaast jaren als jeugdtrainer en hoofd jeugdopleiding gewerkt in China en Dubai.

De nieuw te vormen opleiding zal onderdeel uitmaken van de Twentsche Voetbalschool en zal daarin als zijnde Talentteams een aparte afdeling vormen.

Uitgangspunten concept

  • De Twentsche Voetbalschool biedt met haar Talentteams programma een compleet opleidingstraject aan voor talentvolle jongens en meisjes in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar
  • Uitgangspunt daarbij is dat de activiteiten weinig tot geen overlap moeten hebben op de trainingen bij de amateurclub. Wij streven ernaar om juist goed samen te werken met het kader van de amateurclub en willen spelers en speelsters maximaal ontwikkelen

Keepers

Wij werken in onze opleiding samen met de keepersuniversity Michel Veurink. Wekelijks zullen keepers bij onze trainingen aansluiten.  Door de ervaring en kwaliteit die de Michel Veurink en zijn staf aanbiedt is reeds enkele jaren een samenwerkingsverband ontstaan.

Selectietrainingen Talentteams

Heb jij de drive, het doorzettingsvermogen, de juiste instelling en wil jij je graag maximaal ontwikkelen onder de juiste weerstand? Meld je dan aan voor de selectietrainingen  van onze Talentteams. Deze trainingen selecteren wij jongens en meisjes die het niveau en de instelling hebben om het maximale uit zichzelf te halen.

Deze selectietrainingen zijn voor jongens, meisjes, voetballers en keepers.

De selectietrainingen bestaan uit 2 momenten:

Zondag 20 december

  • 10.00 uur tot 11.30 uur kinderen geboren in 2013 – 2012 – 2011
  • 12.00 uur tot 13.30 uur kinderen geboren in 2010 – 2009

Zondag 27 december

  • 10.00 uur tot 11.30 uur kinderen geboren in 2013 – 2012 – 2011
  • 12.00 uur tot 13.30 uur kinderen geboren in 2010 – 2009

Indien je inschrijft wordt je op beide dagen verwacht.

Zie kopje Talentteams voor meer informatie.