Ontdek de minisoccerbal

Unieke trainingsmethode met oefenstof voor de jeugdvoetballer die graag een topvoetballer wil worden!

De minisoccerbal is een voetbalnetje met een koord waaraan een blokje is bevestigd. In dit netje wordt een bal gestopt ter grote van een handbal. De grootte en het gewicht van de bal kunnen variëren en worden aangepast aan de leeftijd van de speler.

Door het gebruik van de minisoccerbal blijft de bal altijd binnen het bereik van de speler en daardoor kunnen de trapbewegingen vaak herhaald worden. De minisoccerbal is een uitstekend hulpmiddel om individueel oefeningen uit te voeren. Hij/zij hoeft niet steeds achter de bal aan te lopen om zijn/haar bal na een trap op te halen.

Het constant trainen van verschillende voetbaltechnieken met de minisoccerbal geeft een speler zekerheid en vertrouwen. Passen komen bij medespelers aan, de reactiesnelheid ligt hoger, nauwkeurigheid in schotprecisie neemt toe en daardoor ontstaan er in wedstrijdsituaties veel meer succesvolle doelpogingen.

Het voortdurend links en rechts trappen zorgt ervoor dat je perfect tweevoetig wordt en dat je bekken soepel en recht blijft staan, zodat je kans op blessures verlaagt.

Bestel de minisoccerbal!