Winnaar Talentdagen seizoen 2013- 2014 op stage bij de Graafschap

Niek Wosting is al een aantal weken op stage bij de Graafschap en zijn stage is verlengd. Mede door de contacten van de Twentsche voetbalschool met de jeugdopleiding van de Graafschap is deze stage tot stand gekomen.

Onderstaand een kort persoonlijk stukje van Niek. Supertrots ben ik om een stage te mogen lopen bij De Graafschap en hoop dat ik komend seizoen voor de Voetbalacademie van De Graafschap mag uitkomen in D1. Ik ga al jaren met veel plezier op vrijdagavond naar de Twentsche Voetbalschool en heb daar enorm veel geleerd en vooral mijn techniek is daardoor enorm verbeterd. Vorig jaar heb ik deelgenomen aan de talentendagen van de Voetbalschool, dankzij deze talentendagen en alle trainingen op vrijdagavond mag ik nu stage lopen bij De Graafschap.